Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
února

Pražský pěvecký festival 2018

Pražský pěvecký festival

zpět na výpis akcí
 
 

Opravdové hvězdy se rodí na Pražském pěveckém festivalu. Akce je určena pro děti a mládež z Prahy a okolních měst, kteří rádi zpívají.

Začátek:10. 02. 18
Konec:28. 02. 18
Cena:Zdarma
Čas:08:00 - 23:55
Kategorie: pro děti|Kultura, Zábava

Pražský pěvecký festival je unikátní přehlídka pěveckých talentů ve věku 6-19 let, která se oproti jiným soutěžím liší tím, že je to místo, kde odpadá pocit soupeření a podporuje tvořivost a radost ze zpívání. Důraz ale klademe i na vzdělání, tzn. že děti a mládež hudebně rozvíjíme pomocí workshopů.
Registrace na festival probíhá na www.nasehudba.cz do konce února 2018, ze všech přihlášených vybereme 30 zpěváků, kteří se zúčastní workshopů a samotného festivalu. Slavnostní koncert se uskuteční 4. 5. 2018 ve velkém sále Městské knihovny na Praze 1.
V rámci festivalu spolupracujeme s několika známými osobnostmi, kteří vystupují v roli motivátorů jako např. David Gránský, Anna Slováčková, Tomáš Klus, Miroslav Hrabě, Míša Sejnová, Barbora Rainišová a další...
Všichni účastníci festivalu budou mít možnost nahrát festivalové CD s jejich písní, vystoupit na opravdovém pódiu, ale i na různých akcích a také na ně čeká spoustu dalších cen a hlavně zážitků.
Pořadatelem je DDM Praha 2 a Eva Kleinová (Naše hudba). Projekt finančně podporuje Hlavní město Praha a Městská část Praha 2. Na festivalu s námi také spolupracuje DDM Praha 4.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: