Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
března

Kroužek Malování a kreslení pro děti

Nová galerie

zpět na výpis akcí
 

S námi se naučí malovat opravdu každý! Nejoblíbenější kroužky malování ve Výtvarném ateliéru na Vinohradech"

Začátek:01. 03. 16
Konec:31. 12. 20
Cena:4 750 Kč
Čas:16:00 - 17:30
Kategorie: pro děti|Kurzy, Kreativita

 

Semestrální Kurz kresby a malby (19lekcí, 90min) je určen pro děti od 3 let, věk dětí nemá horní hranici, spodní hranice se určuje podle osobní konzultace mezi lektorem, Vámi a Vašim dítětem. Kurz je určen pro začátečníky, mírně pokročilé i pokročilé studenty, náplň kurzu je možno po dohodě s lektorem individuálně upravovat.

 

Náplň kurzu je zaměřena na základy kresby a malby, navazující na tradiční pojetí výuky studiem podle skutečnosti a volné tvorby, která vychází z vlastní představivosti. Během kurzu jsou studenti seznámeni se základními výtvarnými technikami a tématy. Děti se učí poznávat základy stavby obrazu, kompozici, barevnou skladbu, s cílem dosažení výtvarného výrazu. Současně se seznamuje s uměleckou vědou, snažíme se nahlédnout do vývoje výtvarného umění a nabádáme ke snaze navázat na aktuální výtvarné tendence.

 

Jako atelier dbáme na pečlivý výběr našich lektorů, klademe důraz na vlastní uměleckou činnost lektorů, osobní zkušenost se nedá vyčíst, zároveň přijímáme lektory empatické, inteligentní a s pozitivním přístupem nejen k malování a kreslení. Vztah učitel a žák je základ, na kterém stavíme. Věříme, že příjemná tvůrčí atmosféra v atelieru je důležitým prvkem, který přispívá k probouzení Vaší kreativity. Charakter složení předmětů a zaměření se řídí podle individuálního uměleckého programu vedoucího lektora, naši lektoři jsou výrazné osobnosti a čas strávený po jejich boku může být pro Vás velmi inspirativní.

 

  • Kde? Balbínova 28, Praha - Vinohrady
  • Kolik? 750Kč, veškeré pomůcky zajištěny, 19 setkání
  • Jak? místo na info@malovanikresleni.cz 

 

 

 

Výtvarný ateliér Mal...
Tel: 608 231 209
Balbínova 26
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: