Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
29
ledna

Škola ilustrace - Hemžící se plakát

Villa Pellé

zpět na výpis akcí
 

Workshop je určený pro děti od 6 do 12 let.

Datum:29. 01. 23
Cena:220 Kč
Čas:14:30 - 16:30
Kategorie: pro děti|Kreativita

Projíždíš městem a nemůžeš si nevšimnout různých plakátů a občas narazíš na nějaký obzvláště hravý - jsou na nich rozdílné tvary, barvy, obrázky a pozoruhodně tvarovaná písma. Napadlo tě někdy, že i ty můžeš zkusit vyrobit plakát podle vlastních představ? Plakát totiž nemusí být jen reklama, ale hra - bohatý svět plný od shora až dolů ukrývající mnohá překvapení. Zkus v tom množství hemžících se tvarů a příběhů schovat tvojí oblíbenou postavičku nebo věc tak, aby ji nebylo jednoduché spatřit na první pohled a našel ji jen ten nejbystřejší. Společně načerpáme inspiraci od studentů ateliéru Ilustrace a Grafiky pražské UMPRUM, kteří se nyní tímto tématem zabývají, ale především od velkých výtvarníků jako byl například Jiří Šalamoun.

Workshop je určený pro děti od 6 do 12 let.

Omezená kapacita.

Cena je 220 Kč / účastník dílny.

Villa Pellé
Tel: 224 326 180
Pelléova 10
Praha 6, 16000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: