Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
srpna

Mami, tati, dějou se věci

Mariánské náměstí

zpět na výpis akcí
 

Zveme vás na třetí ročník festivalu, který nabídne divadelní představení, čtení poutavých příběhů, tvořivé dílny pro nejmenší i malý bazar. 

Datum:25. 08. 22
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: pro děti|Kultura, Divadlo, Hry, Zábava

Program
10:00 hodin – Co se děje v Podpostelí
Setkání se spisovatelkou Hanou Lehečkovou. Už vás někdy napadlo, co se děje pod vaší postelí, když zhasnete lampičku a pokoj se zahalí do tmy? Pro předškoláky a jejich rodiče

14:00 hodin – Mňau, mňau, kokodák!
Workshop, na kterém si budeme společně číst a prohlížet knížku Milady Rezkové a Lukáše Urbánka Kocourek tulák Kotoulek. A potom? Potom si s pomocí papíru, nůžek, lepidla a lecčeho dalšího jednoho malého Kotoulka vyrobíme.

15:00 hodin – Medvědí princ – pohádkové představení
Hraje studio DAMÚZA. Ve světě, kde rodiče nečtou pohádky a děti si je nevypráví. Kde pohádkové bytosti mizí anebo přestávají věřit, že něco jako pohádka ještě vůbec existuje. Tam, kde se už dávno voda nesype a písek nelije, přichází dva lidé, který to takhle nenechají. Ale potřebují vaši pomoc. Přijeďte a odhalte spolu s agenty FÚPOPP: úplně novou pohádku. A nepřestávejte věřit! Představení je vhodné pro děti od čtyř let a jejich rodiče. 
Délka představení: 35 minut 
Režie: Katarína Vrbová 
Hrají: Tomsa Legierski, Anna Schmidtmajerová

16:00 hodin – Medvědí dílna
Vyrábění jednoduché medvědí masky. Každý se může stát medvědím princem.

10:00 – 17:00 hodin – Bazar školních potřeb (swap)
Máte doma studenta, který už vyrostl ze školní aktovky? Přebývají Vám doma nejrůznější školní pomůcky, které byly potřeba v první třídě, ale teď už je vaše dítě nevyužívá? Přineste je na výměnu.

Mariánské náměstí
Tel:
Mariánské náměstí
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: