Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
června

LEGO® ZÓNA A HOSTÉ Z LEGO® MASTERS V CENTRU ČERNÝ MOST

Centrum Černý Most

zpět na výpis akcí
 

Víkend 25.-26. června se v Centru Černý Most ponese v duchu kreativity.

Začátek:25. 06. 22
Konec:26. 06. 22
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 00:00
Kategorie: pro děti|Hry, Kreativita

Víkend 25.-26. června se v Centru Černý Most ponese v duchu kreativity. Kromě bohatého programu plného soutěží a setkání se známými tvářemi si budete moci vybrat hned z šesti hravých zón, kde můžete změřit své síly při stavění z kostiček. Ta budou po vzoru jednotlivých řad stavebnic LEGO® DUPLO®, LEGO® Friends, LEGO® DOTS, LEGO® City, LEGO® Super Mario™ či LEGO® BOOST. LEGO zóny můžete navštívit ve vybraných dnech vždy od 10 do 18 hodin. 

 

A na koho se můžete těšit? V sobotu 25. června ve 14 hod. zavítá do Centra Černý Most oblíbená influencerka Lea a hned následující den se můžete mezi 14 a 17 hod. setkat s talentovanými staviteli a finalisty pořadu LEGO® Masters, kteří se podělí o své zkušenosti, zážitky i stavitelské know how. Celým víkendem vás navíc provede moderátorka Naomi Adachi.

 

V průběhu víkendu se můžete těšit také na soutěžní slosování o 4 hodnotné stavebnice LEGO. Podmínkou účasti v soutěži je splnění výzvy, kdy během 15 minut postaví každý soutěžící svůj vlastní výtvor a zařadí se tak do slosování.

 

Soutěže o stavebnice budou probíhat nejen v exkluzivní zóně LEGO v Centru Černý Most, ale i na sociálních sítích Facebook a Instagram na profilu Centra Černý Most. Více informací o programu naleznete na webových stránkách www.centrumcernymost.cz.

 

Přijďte si užít stavění, hraní, soutěže, fotostěny a stovky malých dárků LEGO pro každého. Těšíme se na vaši návštěvu!

Centrum Černý Most
Tel: +420281918100
Chlumecká 765/6
Praha 9, 198 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: