Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
června

Den dětí na Vyšehradě

NKP Vyšehrad

zpět na výpis akcí
 

Po úspěchu loňského prvního ročníku chystá Národní kulturní památka Vyšehrad svým nejmenším návštěvníkům i letos na Den dětí program plný zábavy a pře

Datum:01. 06. 22
Cena:od Zdarma
Čas:10:00 - 18:30
Kategorie: pro děti|Kultura, Zábava

Komorní sál na Starém purkrabství bude dopoledne hostit festival MiniKUK! se dvěma představeními pro batolata Výlet, odpoledne v sále rozbalíme nafukovací hvězdárium s filmovou pohádkou Polaris.

Na akce uvnitř je kvůli omezené kapacitě nutné zakoupit vstupenku, program v parku před Starým purkrabstvím bude přístupný za dobrovolné vstupné. Tam mohou oslavenci navštívit Mini hernu KUK!, zúčastnit se kreativní dílny galerie Vyšeart, zhlédnout pohádku O třech neposlušných kůzlátkách a den zakončit koncertem dětské kapely Kůzle.

Staré purkrabství na...
Tel: 241 410 348
V Pevnosti 159/5b
Praha 2, 12800
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: