Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
února

Angličtina pro děti v Centru Černý Most

Centrum Černý Most

zpět na výpis akcí
 

Centrum Černý Most pořádá pravidelný kroužek angličtiny pro nejmenší.

Začátek:10. 02. 22
Konec:23. 06. 22
Cena:Zdarma
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: pro děti|Kurzy, Kreativita

Vybrat dětem vhodné kroužky z dnešní nepřeberné nabídky se může zdát jako složitý úkol. Centrum Černý Most proto každý týden nabízí hned několik aktivit, které dětem nejen zaplní volné odpoledne, ale zároveň je budou bavit a něco se při nich naučí. Jednou z nich je i angličtina pro děti s rodilým mluvčím.

Lekce angličtiny s rodilým mluvčím probíhají každý čtvrtek v Maxíkově ve třech blocích od 14.00, 15.00 nebo 16.00 podle věku a jazykových schopností dítěte. Vhodné jsou pro děti od 4 do 10 let.

A rozhodně se není čeho bát! I čtyřleté dítě totiž zvládne lekci vedenou od začátku až dokonce pouze v angličtině. Děti se při ní s lektorem dorozumívají zpočátku všemi možnými způsoby včetně gest nebo obrázků. Postupem času si tak nový jazyk osvojují stejným způsobem jako ten mateřský.

Kroužek je zdarma pro děti členů věrnostního programu Centra Černý Most a stačí si pouze rezervovat místo předem na eventy@centrumcernymost.cz. Registraci do programu lze pak jednoduše provést na webu www.centrumcernymost.cz, kde je k dispozici i kompletní nabídka kroužků pro děti.

Centrum Černý Most
Tel: 281918100
Chlumecká 765/6
Praha 9, 198 19
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: