Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
února

Jóga pro děti v Centru Černý Most

Centrum Černý Most

zpět na výpis akcí
 

Centrum Černý Most pořádá pravidelné lekce jógy pro děti zdarma s lektorkou Petrou Špindlerovou.

Začátek:07. 02. 22
Konec:27. 06. 22
Cena:Zdarma
Čas:00:00 - 00:00
Kategorie: pro děti|Sport, Hry

Vybrat dětem vhodné kroužky z dnešní nepřeberné nabídky se může zdát jako složitý úkol. Centrum Černý Most proto každý týden nabízí hned několik aktivit, které dětem nejen zaplní volné odpoledne, ale zároveň je budou bavit a něco se při nich naučí. Jednou z nich je i jóga pro děti s lektorkou Petrou Špindlerovou.

Jóga pro děti probíhá každé pondělí ve 14.30 a 15.30 u Multikina CineStar a je vhodná pro děti ve věku 3-7 let včetně těch, které trpí nějakým zdravotním omezením. To je pouze nutné lektorce sdělit předem, aby mohla jednotlivé cviky přizpůsobit a na dítko během cvičení odborně dohlédnout.

Kroužek je zdarma pro děti členů věrnostního programu Centra Černý Most a stačí si pouze rezervovat místo předem na eventy@centrumcernymost.cz. Registraci do programu lze pak jednoduše provést na webu www.centrumcernymost.cz, kde je k dispozici i kompletní nabídka kroužků pro děti.

Centrum Černý Most
Tel: 281918100
Chlumecká 765/6
Praha 9, 198 19
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: