Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
června

Počkej, milá smrti - workshop

Centrum současného umění DOX

zpět na výpis akcí
 

Rodinná výtvarná dílna k výstavě Vanitas. Workshop s umělkyní a ilustrátorkou stejnojmenné knihy pro děti Kateřinou Suškovou.

Datum:19. 06. 21
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 15:00
Kategorie: pro děti|Zábava, Kreativita

Rodinná výtvarná dílna k výstavě Vanitas. Workshop s umělkyní a ilustrátorkou stejnojmenné knihy pro děti Kateřinou Suškovou přibližuje těžko uchopitelné téma tvůrčí formou. Předlohou interaktivní knihy byla prastará lidová píseň O smrti a její téma se přirozeně prolíná s tím, jak ve výstavě Vanitas zobrazuje přes 60 umělců tradiční symbol marnosti a pomíjivost, lebku a květinu. Kreativní dílna s dětskou knížkou a výstavou současného umění je jedinečnou příležitostí pro jedinečné setkání -  tradičního s velmi netradičním, něčeho samozřejmého s dnes tolik potlačovaným.

Centrum současného u...
Tel: 295568123
Poupětova 793/1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: