Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
dubna

Velká pohádka doktorská - online četba

Divadlo v Dlouhé

zpět na výpis akcí
 

Na Povídání o pejskovi a kočičce Josefa Čapka navazujeme v dubnu čtením Velké pohádky doktorské Karla Čapka.

Datum:25. 04. 21
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 16:00
Kategorie: pro děti|Kultura, Divadlo

V březnu jsme vám četli z pohádek O pejskovi a kočičce, které napsal Josef Čapek, a protože to byl hlavně výborný a známý malíř, taky je doprovodil moc hezkými ilustracemi. Možná jste ale slyšeli, že pěkné pohádky psal i jeho mladší bratr, proslulý český spisovatel Karel Čapek. Z jeho Devatera pohádek jsme pro vás na tři dubnové neděle vybrali Velkou pohádku doktorskou, protože pořád myslíme na všechny ty doktory a sestřičky, zdravotníky, mediky, záchranáře, sanitáře a zkrátka všechny, kdo se v nemocnicích, v sanitkách, na střediscích a poliklinikách dennodenně starají o naše zdraví a statečně bojují i s tak nebezpečnými nemocemi, jako je třeba teď ten zatrápený covid. A chceme jim tak vzkázat, že si moc vážíme jejich práce a že jim za ni děkujem!

Případ s rusálkami čtou Čeněk Koliáš, Martin Matejka, Jan Sklenář, Tomáš Turek a Miroslav Zavičár.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: