Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

V rámci PRAHA ZÁŘÍ přivážíme kousek Kefíru - nejlepšího bejbypankového festivalu ve vesmíru.

Datum:20. 09. 20
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: pro děti|Zábava

V rámci akce Praha ZÁŘÍ proběhne také program festivalu Kefír, navíc 20. 9. se diváci můžou těšit na koncert Kašpárka v rohlíku.

Kašpárek v rohlíku je česká divadelně hudební skupina, která vznikla v roce 2007 pro loutkohru Jihočeského divadla v Českých Budějovicích. Projekt se zrodil jako reakce na nedostatek kvalitních, původních písniček pro děti a také jako reakce na téměř neexistující mezigenerační zábavu určenou společně pro dospělé a děti.

Festival Kefír:
Kdyby Willy Wonka neměl továrnu na čokoládu, vymyslel by Kefír – nejlepší bejbypankový festival ve vesmíru. Jeho sedmý ročník se koná 31. srpna v zahradě zámku Kačina u Kutné Hory. Přerostlý Umpa-lumpa Kašpárek v rohlíku tentokrát přivítá provazochodce The Bullzini Family z Anglie a uprostřed areálu vztyčí slavnou klouzačku Helter Skelter. O té zpívali už The Beatles, do Česka ale přijede úplně poprvé.
 

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: