Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

SU FJFI

Praha 1, Břehová 7,

zpět na výpis
no-image

Obvyklým pojmenováním SU FJFI je milé SUnie.

Telefon:224 358 318
Kategorie:

Tak tady SUnie vznikla za účelem poskytovat studentům naší fakulty i další povyražení, kromě studia matematiky a fyziky. S tím souvisí spousta "sranda akcí" pořádaných pod hlavičkou SUnie. Některé "sranda akce" se ovšem docela ujaly, zejména z plesu Všejaderné fúze se pomalu stává legenda.

SUnie je prostě skupina kamarádů, kterým nejsou lhostejní jejich spolužáci. Kteří se rádi druží a baví sebe a své okolí. Vítáme mezi sebe každého, kdo má jen trošku potřebu nebýt na naší škole sám. Kdo se chce realizovat umělecky, nebo organizačně. Práce je dost. Všichni máte možnost účastnit se akcí, které pro vás SUnie nachystala, zapojit se do debaty s pedagogy, posílat připomínky, nápady a nebo se aktivně přidat k tomu hemžení kolem. Bez vás SUnie nemá smysl.

A samozřejmě, že bychom se také neobešli bez podpory naší domovské fakulty, která nám poskytuje technické a hlavně morální zázemí pro naši činnost. Naše fakulta je naším druhým domovem.

Břehová 7
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: