Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Rychta na Střídačce

Praha 7, Výstaviště Holešovice 1091, 17000

zpět na výpis
 
Rychta na Střídačce

Ateliér Rychta je prostor pro workshopy, výstavy, přednášky, kurzy nebo jógu, ale zejména pro setkávání lidí všech generací.

Telefon:602 216 636
Kategorie: kultura|galerie, ostatnípoznání|ostatní, workshopypro děti|Kurzy, Kreativita

Aktuálně (leden 2022): Ateliér Rychta, který v létě oslaví jeden rok od svého slavnostního otevření po rekonstrukci v prostorách budovy bývalé restaurace U Primasů, bude v následujících měsících hostovat v denních hodinách v Malé sportovní hale z důvodu rekonstrukce a dostavby levého křídla Průmyslového paláce.  Večerní program, který se rozběhne na jaře, bude v Ateliéru Rychta probíhat beze změn. 

*****
Ateliér Rychta nabízí celoroční program primárně pro rodiny s dětmi, jednotlivé aktivity však budou zaměřeny na všechny věkové kategorie.

Ateliér vznikl na místě bývalé zahradní restaurace U Primasů z roku 1908 a je přestavěný na interaktivní prostor pro děti a dospělé. Tato budova je rozdělena do dvou pater - v její spodní části (v galerii) je dlouhodobě umístěná Výstava Květina – výstava, která prostřednictvím obrazů vyjadřuje, jak se měnil pohled na květinu v průběhu času až dodnes s doplňujícím vyžitím pro děti (koláže, puzzle, fotokoutek…).

V horním patře vznikl ateliér, který je přizpůsoben pro konání jak příměstských táborů, tak pro pořádání workshopů, kurzů a přednášek nejen pro děti, ale i pro dospělé. V dopoledních hodinách od pondělí do pátku je zde program pro školky a školy. V odpoledních hodinách připravujeme volnočasové aktivity a kurzy vedené odbornými lektory.

O víkendech se budou konat výtvarné workshopy a kulturní program jak pro rodiny s dětmi, tak pro dospělé. Večerní program bude nabízet besedy se zajímavými osobnostmi, hudební vystoupení, výtvarné a kreativní večery a další.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: