Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

(S)TISK DOBY je kulatý stůl s novináři a komentátory zastupující různá média o aktuálních politických, ekonomických a společenských problémech.

Datum:29. 01. 20
Cena:Zdarma
Čas:18:30 - 20:00
Kategorie: poznání|ostatní

Pro první (S)tisk doby v roce 2020 a již jeho 90. vydání bude těžké rozhodnout se pro téma a položit otázky našim diskutujícím novinářům a hostům. Rok 2020 začal turbulentně jak v zahraničí tak na domácí půdě, ač nás naši čelní představitelé ve svých projevech uklidňují.  Zatím prozradíme, že diskutovat přijdou opět Jaroslav Spurný (Respekt) a David Klimeš (Ekonom), hosta ještě neprozradíme.

Jaká témata zajímají vás? Pošlete vaše dotazy na daniela@dox.cz.

Moderuje Daniela Retková (DOX)

Vstup zdarma

(S)TISK DOBY je kulatý stůl s novináři a komentátory zastupující různá média o aktuálních politických, ekonomických a společenských problémech, který se pravidelně koná každou poslední středu v měsíci.

Centrum současného u...
Tel: 295568123
Poupětova 793/1
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: