Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
října

Kryt Folimanka - prohlídka pro veřejnost

Protiatomový kryt Folimanka

zpět na výpis akcí
 

Přijďte se podívat do jednoho z největších krytů civilní ochrany v Praze. Kryt je udržovaný, osvětlený a vytápěný.

Datum:17. 10. 20
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 15:00
Kategorie: poznání|po praze

Nekomentované veřejné prohlídky probíhají vždy jednu sobotu v měsíci, od 9 do 15 hodin. Vstup je zdarma. Na případné dotazy ohledně krytu a jeho historie vám rádi odpoví pracovníci městské části, které najdete u hlavního vchodu, nebo dobrovolníci rozmístění přímo v krytu (česky, anglicky a rusky).

Chcete-li si kryt v klidu prohlédnout, tak je vhodné přijít alespoň hodinu před zavírací dobou. V 15 hodin se kryt uzavírá.

Informace pro návštěvníky
Prohlídka: nekomentovaná, volná
Časová náročnost: 1–2 hodiny
Vstup: zdarma
Teplota v krytu: stálá, kolem 18 °C
Bez bariér

Prohlídka je vhodná pro děti všech věkových kategorií, ale i pro seniory. Téměř celý kryt je bezbariérový a je možné ho projet s vozíčkem či kočárkem. Prostor je přizpůsoben i neslyšícím návštěvníkům preferujícím psanou češtinu (plánek, navigace v prostoru krytu, zastavení s textovou informací). Do krytu je povolen vstup i dobře vychovaným domácím mazlíčkům.

Protiatomový kryt Fo...
Tel:
Pod Karlovem
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: