Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
ledna

TrueStory: Dětský domov & duševní zdraví

Skautský institut na Staromáku

zpět na výpis akcí
 

Beseda. Svoji zkušenost popíše Sára, která se léčí s panickou poruchou, jež propukla v jejích 18 letech, když měla odcházet z dětského domova.

Datum:16. 01. 20
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 20:45
Kategorie: poznání|ostatní

Besedy #TrueStory jsou zpět! V roce 2020 se zaměříme na duševní obtíže a konkrétní příběhy v kontextu životních zvratů a náročných situací, které občas zapříčiní to, že ztrácíme balanc.

První příběh je spojený s odchodem z dětského domova. Svoji zkušenost popíše Sára, která se léčí s panickou poruchou, jež propukla v jejích 18 letech, když měla odcházet z dětského domova a osamostatnit se.
Svůj pohled na toto téma předá také ředitel Dětského domova Tachov Mgr. Zdeněk Kropáč.

Jaký vliv má na psychiku vyrůstání v dětském domově? Jak se v dětském domově řeší psychické obtíže a jaké existují podpůrné služby? Jaká existuje podpora při osamostatňování?
Máte další zajímavé otázky, na které bychom neměli zapomenout odpovědět? Ptejte se zde >> http://bit.ly/Otazky_DD

Bude velký prostor pro otázky a na památku si můžete odnést třeba našich 7 zásad zdravé psychohygieny nebo Manuál pro blízké, který radí, jak jednat s člověkem, který má psychické obtíže. Také se dozvíte o mentorském programu pro mladé lidi odcházející z dětských domovů, do něhož se můžete zapojit.

Skautský institut na...
Tel:
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: