Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
prosince

Cestovatelské kino: Norsko

Kino Lucerna

zpět na výpis akcí
 

Norskem vás ve své přednášce provede cestovatel a fotograf David Varga.

Datum:10. 12. 19
Cena:149 Kč
Čas:20:30 - 22:30
Kategorie: poznání|ostatní, cestování

Království, kterému vládne dechberoucí příroda! Seznamte se s působivou severskou exotikou, která uchvátí i nejnáročnější krajinkáře. Ledovce, fjordy, hory, útesy, pláže, lesy, tundru i široké laponské pláně plné sobů. Norsko má všechno! Od jihu až po daleký sever ukrytý za polárním kruhem, kde se střídají polární dny s polárními nocemi. Do země, ve které můžeme v přímém přenosu sledovat ohromující migraci sobích stád napříč Laponskem, přespat v hobití chatce postavené z odpadků vyplavených z oceánu anebo v televizi sledovat pletení svetru s norským vzorem, nás vezme cestovatel a fotograf David Varga. Zavede nás na vzdálené souostroví Lofoty, provede nás po hornatém ostrovu Senja, přihodí užitečné tipy a představí i krátký film natočený z ptačí perspektivy.

David Varga
je fotograf, cestovatel a dobrodruh, který se v rámci svých cest zamiloval do Islandu a tento magický ostrov navštívil celkem už 10krát. Focení a cestování se věnuje víceméně jen ve volném času vedle náročné práce ve finančním odvětví, i proto v rámci svých cest vyhledává opuštěná místa a panenskou přírodu, jako například právě na Islandu anebo v severním Norsku.

Kino Lucerna
Tel: 736431503
Vodičkova 704/36
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: