Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
prosince

840 km sám pěšky přes Pyreneje

Městská knihovna Malešice

zpět na výpis akcí
 

Proč se lidé vydávají na dlouhé solo treky?

Datum:04. 12. 19
Cena:Zdarma
Čas:17:30 - 19:00
Kategorie: poznání|ostatní, cestování

Je to snad samota, klid a ticho, nebo jen obyčejná touha po svobodě a dobrodružství? Jakub se po dvouleté odmlce od dálkové solo chůze vydal na svou další velkou cestu, na přechod Pyrenejí od Atlantiku ke Středozemnímu moři. Tento přechod absolvoval za 29 dní a to převážně po trailu GR 11 Senda Pirenaica s délkou 840 km.
V Pyrenejích se člověk každý den ponoří do úchvatné přírody, která na každém kroku dokáže ohromit, ale i potrápit. Zaručeně ale umí pročistit hlavu a mysl, a třeba i najít nové přátele. Zdejší příroda je plná náročného terénu, původních bukových a borových lesů, vysokých horských štítů, hlubokých údolí, ledovcových jezer a člověkem neovlivněných vodních toků. Pokud máte rádi horský trekking, nebo chcete jen zjistit, jaké to je, když se člověk vymaní z uspěchaného městského života, a jeho každodenní náplň se omezí jen na potřebu pít, jíst, chodit a spát, pak je tato přednáška přesně pro vás!

Městská knihovna Mal...
Tel: 770 130 261
Počernická 524/64
Praha 10, 108 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: