Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
prosince

Kurz čalounění

Z pokoje do pokoje

zpět na výpis akcí
 

Přijďte si přečalounit křeslo nebo sedák! 

Datum:07. 12. 19
Cena:od 1 500 Kč
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: poznání|workshopy

Na křesílka je potřeba přijít už na 9 hod, protože je nejdříve musíte odstrojit. Na sedáky přijďte až na 10hod a končit budete v 15h, zatímco křesílkáři budou pokračovat až do 18h.

KŘESLA:

9-18:00
2500 Kč

Máte doma jednodušší typ křesla a chcete se naučit, jak mu dát nový kabátek?
V tomto kurzu si ukážeme, jak vyměnit vnitřní výplň křesla za novou a jak jej znovu potáhnout.

SEDÁKY:

10-15:00
1500 Kč/ 2 sedáky

Ukážeme vám základy čalounění a přečalouníte si dva sedáky. Veškerý materiál kromě látky je k dispozici na místě, včetně malého občerstvení

OBECNÉ INFO: 

V ceně je veškerý materiál kromě látky, zapůjčení vybavení dílny, rady paní čalounice a drobné občerstvení /káva, čaj, bábovka, chleby/. Pokud žádné křeslo či židli nevlastníte, můžete zkusit něco vylovit v našem skladu - v tom případě cena závisí na druhu a stavu vybraného kusu.

V naší dílně máme vzorník jednobarevných látek různých odstínů, 14 dní předem jsme Vám schopni za zálohu danou látku objednat. Pokud si látku budete shánět sami, určitě ji objednejte včas - doručovací doba je obvykle alespoň týden. Jinak doporučujeme se podívat například do prodejen látky Mráz, Flextex, levné látky vyšší gramáže má i IKEA.

Z pokoje do pokoje
Tel: 724816530
Za Poříčskou branou 7
Praha 8
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: