Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
října

Přírodní skvosty Brazílie

Restaurace Vyskočilka

zpět na výpis akcí
 

Když se řekne Brazílie, každý si představí nekonečné pláže, milionová město jakým je například karnevalové Rio, fotbal a neprostupnou Amazonii.

Datum:16. 10. 19
Cena:Zdarma
Čas:17:30 - 20:00
Kategorie: poznání|cestování

My bychom vám rádi představili jinou a chtělo by se říct i krásnější Brazílii. Tu která se ukrývá v Brazilské vysočině nebo ve spalujícím písku a zůstává běžným turistům utajena. Podíváme se společně do hlubin kaňonu Itaimbezinho, necháme se ohromit neskutečnou silou vodopádů Iguaçu. Prozkoumáme křišťálově čisté vody mikroregionu Bonito a necháme se pohltit krásou náhorních plošin Chapada dos Veadeiros a Chapada Diamantina. Ale nebojte se, neochudíme vás ani o pravou plážovou destinaci - ekoturistický ráj Fernando de Noronha uprostřed Atlantiku. Naše putování zakončíme v písečných dunách národního parku Lençóis Maranhenses, které jsou v období děsťů přeměněny v dechberoucí scenérii.

Restaurace Vyskočilka
Tel:
Vyskočilova 1561/4a
Praha 4, 14000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: