Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
září

ABCZ aneb H jako Havel

Knihovna Václava Havla

zpět na výpis akcí
 

Česko-anglický ilustrovaný abecedář Česka nejen pro děti ABCZ aneb H jako Havel skládá hravou interaktivní formou českou kulturní identitu.

Datum:12. 09. 19
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: poznání|ostatní

Každé písmeno abecedy je zastoupeno klíčovými hesly a doplněno ilustracemi. Abecedář získal cenu nejkrásnější česká učebnice roku 2018. Bude poprvé představen českému publiku za přítomnosti autorky a ilustrátorů.

Publikaci pokřtí Erik Tabery.

Denisa Haubertová Šedivá pracovala v neziskovém sektoru i státní správě, zejména na projektech v oblasti kultury a národnostních menšin. Posledních sedm let žila po boku svého manžela, velvyslance při NATO Jiřího Šedivého, v Bruselu. Ocenění nejkrásnější česká kniha získala v kategorii učebnic i její první kniha My a jóga aneb klidná cesta k mateřství (2013).

Adam Macháček a Sébastien Bohner jsou grafičtí designéři, spolu s Petrem Bosákem a Robertem Jansou spolupracují jako 20YY Designers. Zabývají se především navrhováním publikací, výstav, vizuálních identit a také ilustracemi.

Knihovna Václava Havla
Tel: 222220112
Ostrovní 13
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: