Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
srpna

The Official Animal Rights March in Prague

Otevři Oči

zpět na výpis akcí
 

The Official Animal Rights March je každoroční pochod za práva zvířat, pořádaný současně v mnoha městech po celém světě.

Datum:17. 08. 19
Cena:Zdarma
Čas:11:30 - 13:30
Kategorie: poznání|fauna a flora, ostatní

The Official Animal Rights March je každoroční pochod za práva zvířat, pořádaný současně v mnoha městech po celém světě. Byl založen britskou zvířecko-právní organizací Surge v roce 2016. Cílem pochodu je sjednotit komunitu lidí, kterým není lhostejný osud zvířat a inspirovat další k aktivnímu hájení zvířecích práv.

V roce 2018 se v 25 městech po celém světě spojilo více než 28 000 návštěvníků, kteří požadovali ukončení veškerého utrpení zvířat. Londýn překonal více než 10 000 účastníků, což je 400% nárůst oproti prvnímu pochodu v roce 2016.

V roce 2019 se poprvé připojí také Praha.

Aby byla akce úspěšná, tak nutně potřebujeme vaší pomoc. Zvěte prosím přátele, řekněte všem veganům, chtěganům a milovníkům zvířat, které potkáte, že toto je den, kdy se sjednotíme a řekneme jasné NE zneužívání zvířat.

Budoucnost je veganská, přesto dokud utrpení zvířat neskončí, nesmíme přestat mluvit jejich jménem.

Prosíme, poznamenejte si v kalendáři toto datum a šiřte to dál - pojďme společně přepsat dějiny ve prospěch zvířat!

SRAZ v 11:30 na Klárově (metro Malostranská), odkud vyjdeme směrem na Staroměstské náměstí a dále na Václavské náměstí, kde bude pochod zakončen proslovy. Na pochod navazuje akce Veganské hody 2019 v Centrálním parku na Pankráci, kam se bude možné přesunout metrem linky C.

Otevři Oči
Tel:
Klárov
Praha 2 - Nové Město, 120 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: