Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
června

Rooftop Talks | Městské včelaření s Annou Vodrážkovou

Střecha Lucerny

zpět na výpis akcí
 

Všechno, co jste chtěli vědět o městském včelaření, ale báli jste se zeptat.

Datum:24. 06. 19
Cena:100 Kč
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: poznání|po praze, fauna a flora

Fenomén městského včelaření je poslední dobou na vzestupu - nové úly vznikají na střechách operních domů i nákupních center napříč světovými metropolemi. O úly na balkoně Národního divadla v Praze se již několikátou sezónu stará Anna Vodrážková - cenami ověnčená copywriterka, djka a blogerka, a především včelařka, která se stará o úly po celé Prahy, a svoje povolání představuje i v rámci ukázkových workshopů. Jaký je med z městských úlů v porovnání s tím z tradičních včelařských chovů? Co můžeme udělat pro pohodu včel ve městě? Všechno, co jste chtěli vědět o městském včelaření, ale báli jste se zeptat. V pondělí 24. června na Střeše Lucerny.

Přednáškový cyklus Haenke si klade za důraz zvýšit povědomí veřejnosti o klíčových aspektech spojených s budoucností života ve městě a hledat odpovědi na to, jaké funkce by v nich měla plnit příroda a rostliny. Jaká jsou východiska a řešení pro občany Prahy a měst obecně v kontextu fenoménů jako globální oteplování, antimikrobiáĺní rezistence, snižující se proočkovaností populace, stále méně dostupným bydlením nebo tzv. urban heat island efektu? Od června do října každé pondělí, vždy od 18.00.

Střecha Lucerny
Tel:
Štěpánská 61
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: