Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
června

Cestování bez obalu

Skautský institut na Staromáku

zpět na výpis akcí
 

Jak na to, aby naše výlety byly co nejšetrnější, a abychom místo plných kufrů hledali hlavně zážitky.

Datum:24. 06. 19
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: poznání|cestování

Pojďme to vzít prakticky a s nadhledem přímo s blogerkou a cestovatelkou Weef, která se s námi podělí o svůj náhled na minimalismus doma i na cestách a také o praktické tipy, které budete moci využít ve svém každodenním životě.  

--------------------------

Bezobalu je neziskovka, která se snaží minimalizovat vznik odpadu.  Šíří myšlenku bezobalového prodeje potravin i drogerie, radí jaké změny udělat v životě každého z nás, v domácnosti, ve škole,  v práci,  ale i na cestách, abychom vedli smysluplnější a udržitelnější život.

Míň věcí, víc zážitků! to je heslo, kterým se Weef řídí a inspiruje další, aby to také zkusili. "Topím se raději v zážitcích, něž-li ve věcech. Baví mě objevovat nová místa, země, chutě, které, díky mé lásce k videím, mohu sdílet s ostatními. Poslední tři roky jsem žila v batohu a kufru díky možnostem internetu a trendu digitálního nomádství. Mým cílem je probudit v mladých lidech touhu cestovat a zároveň se chovat se šetrně k přírodě."

Skautský institut na...
Tel:
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: