Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
června

Honza Emler: Jak budovat lovebrand?

Skautský institut na Staromáku

zpět na výpis akcí
 

Chystáš se rozjet vlastní značku nebo už nějakou máš, ale chceš to ještě vyšperkovat, protože si myslíš, že to není ono?

Datum:12. 06. 19
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: poznání|ostatní

Jak ze své značky můžeš vytvořit lovebrand a nemít zákazníky, kteří jen nakupují, ale i doporučují a milují?
Žádné marketingové poučky, ale zkušenosti, které získal Honza Emler z Dolleru za 3 roky, během nichž prodali více než 100 000 výtisků stejnojmenného nedatovaného motivačního diáře.
Dozvíš se, jak Honza se svým týmem přemýšlí nad brandem, jak přistupují k zákazníkovi a jeho problémům a jak řeší komunikaci na sockách a mimo ně.

Honza Emler stojí v čele mladé české značky DOLLER, která se rozběhla díky úspěšné kampani na crowdfundingovém portále Startovač před více než 3 roky. Jeho mottem je žij své sny a tuto myšlenku se právě DOLLERem snaží šířit do světa.

Skautský institut na...
Tel:
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: