Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
května

Přednáška o Cestě do pravěku se Štěpánem Rakem

Muzeum Karla Zemana

zpět na výpis akcí
 

Přednáška o Cestě do pravěku s paleontologem Štěpánem Rakem

Datum:22. 05. 19
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 17:45
Kategorie: poznání|muzea

Cesta do pravěku - legendární film Karla Zemana z roku 1955 ovlivnil nespočet generací dětí a málokteré po jeho zhlédnutí neuvěřilo, že je taková cesta zpět časem do pravěku možná.

Štěpánu Rakovi - profesionálnímu paleontologovi se takový klukovský sen splnil. Na svých cestách do pravěku – geologických exkurzích, stále nachází zkameněliny dávno vymřelých forem života a stejně jako ti 4 kluci z filmu zažívá nekonečná dobrodružství.

Nechte se jím provést světem Karla Zemana z pohledu paleontologa a objevte, které významné zkameněliny kluci ve filmu potkali a jak paleontolog vnímá dávnou minulost naší Země. Vydejte se na cestu do hlubokého pravěku, kdy dnes zkamenělé rostliny a živočichové ještě žili ....

Přednášky proběhnou dvě od 16:00 a od 17:00 a jsou ke vstupnému do muzea zdarma. Obě dvě budou stejné. Doba trvání jedné přednášky je 45 min. Kapacita je omezena na 15 osob. Místa si rezervujte včas na info@muzeumkarlazemana.cz.

Přednášky se konají v rámci křtu unikátní audioknihy Cesty do pravěku. Více informací o akci najdete na webu muzea - http://bit.ly/krest_audioknihy_Cesta_do_praveku.

Muzeum Karla Zemana
Tel: 724 341 091
Saská 3
Praha 1 - Malá Strana, 118 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: