Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
dubna

Den Země s Českou geologickou službou

Česká geologická služba

zpět na výpis akcí
 

Staňte se na den geologem a vyzkoušejte si, čím se geologové ve své každodenní práci zabývají.

Začátek:26. 04. 19
Konec:27. 04. 19
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: poznání|po praze, ostatní

Během interaktivního programu si budou malí i velcí moci vyzkoušet, co všechno lze v geologii využít – od mikroskopu a specializovaných analýz, přes tradiční vybavení v terénu až ke dronům a snímkům z družic.

Program pro veřejnost vás bude čekat v pátek 26. 4. a v sobotu 27. 4. od 9 do 17 hod v budově České geologické služby na pražském Klárově. Budete tak moci nahlédnout do budovy bývalého Klárova ústavu, kde bude zpřístupněna také kaple sv. Rafaela.
V pátek dopoledne bude program probíhat pro školní skupiny, v pátek odpoledne a v sobotu pak pro každého, kdo má zájem zjistit něco o české geologii. V sobotu bude program rozšířen o prezentaci zahraničních geologických expedic formou krátkých přednášek.

Upozorňujeme, že akce se koná zejména ve venkovních prostorách, proto doporučujeme v případě deštivého počasí deštníky či pláštěnky s sebou.

Česká geologická služba
Tel: 257089411
Klárov 3
Praha 1 - Malá Strana, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: