Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
března

Nové metody kalibrace fotografických monitorů

Megapixel

zpět na výpis akcí
 

Oblíbený seriál workshopů s EIZO Europe pokračuje další částí – tentokrát se dozvíte vše o moderních metodách kalibrace monitorů.

Datum:21. 03. 19
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 17:00
Kategorie: poznání|kurzy, workshopy

Ve čtyřech částech lektor ze společnosti EIZO postupně vysvětlí základy kalibrace fotografických monitorů a představí nové metody jejího provedení.

Kurz bude věnován především kalibračnímu softwaru ColorNavigator 7, který je nedílnou součástí všech nových fotografických monitorů EIZO a který znamená revoluční přístup výrobce v komunikaci se svými uživateli a také bourá veškeré dosavadní představy a předsudky týkající se kalibrace monitorů.

CN 7 umožňuje snadné a rychlé nastavení fotografických monitorů a to díky novému způsobu automatizované kalibrace, která již uživatele nezatěžuje nutností nákupu kalibrační sondy a spouštěním kalibračního procesu.

Megapixel
Tel: 603271079
Komunardů 1584/42
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: