Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Správce campingu Ondřej Cihlář si pozval další dva hosty.

Datum:26. 03. 19
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: poznání|po praze, památky

Do rozkládacích křesílek usednou architekt a designérka. Dělí je celá generace, oběma však záleží na městě, ve kterém žijí. Prvním je Petr Hlaváček, úspěšný architekt, pedagog ČVUT, někdejší ředitel IPR Praha a současný 1. náměstek primátora pro oblast územního rozvoje a územního plánu. Druhým pak Veronika Rút Nováková, oceňovaná grafická designérka, kritička vizuálního smogu, spoluautorka brněnského Manuálu dobré praxe reklamy a finalistka cen Czech Grand Design 2018.  
___

Druhý díl talkshow pod taktovkou moderátora Ondřeje Cihláře z divadla Vosto5. O architektuře, dopravě, životě ve městě a vizích Prahy budou diskutovat odborníci, politici, vizionáři i aktivní občané. Cílem talkshow je odlehčit složitá témata, přiblížit je veřejnosti a Pražany do procesu městského plánování zapojit.

Registrace v síti GoOut. Rezervace místa končí 5 minut před začátkem akce, poté budou místa nabídnuta návštěvníkům bez vstupenky a to až do naplnění kapacity sálu. Děkujeme za pochopení.

Akce nebude streamována.

CAMP – Centrum archi...
Tel: 770 141 547
Vyšehradská 54
Praha 2
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: