Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
března

Kniha 20000 – současná architektura na maloměstě (kř...

CAMP – Centrum architektury a městského plánování

zpět na výpis akcí
 

20000 obyvatel, 20 měst a obcí, 20 předních českých architektonických studií, 20 míst a realizací, 200 autorských fotografií, 2 autoři.

Datum:08. 03. 19
Cena:Zdarma
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: poznání|knihy

20000 je literárně-vizuální dokument o současné architektuře v malých českých městech a obcích od autorské dvojice Michaela Hečková (kulturní manažerka, autorka publikace O městech a lidech) a Matej Chabera (designer).

Publikace představuje portréty 20 míst ve 20 městech a obcích České republiky, které svým počtem obyvatel nepřesahují 20000, za nimiž stojí 20 předních architektonických studií mnohdy v autorské dvojici se zadavatelem, progresivním vedením obce nebo aktivním provozovatelem.

Rádi bychom vás pozvali na křest, který proběhne netradičně na Den žen v pátek 8. 3. 2019 od 19:00 hodin v CAMPu.

Křest knihy zahájíme úvodním slovem: CBArchitektura, Pavel Buryška ze studia Xtopix a Jan Vondrák ze studia Mjolk architekti.

Velkolepá čtyřiadvacetimetrová projekční stěna CAMPu se promění na jednorázovou výstavu autorských fotografií, jež vznikaly speciálně pro knihu, a ukázku 20 projektů, které v knize najdete.

Alternativní průvodce, dějiny současné české architektury v nejmenším měřítku.

O místech a lidech, tak by zněl podtitul, kdyby kniha nějaký potřebovala.
 

CAMP – Centrum archi...
Tel: 770 141 547
Vyšehradská 54
Praha 2
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: