Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
února

Martha Laing: pěstujeme (jídlo pro) komunitu

Skautský institut na Staromáku

zpět na výpis akcí
 

Jak vypěstovat jídlo pro 200 rodin a vytvořit komunitu?

Datum:22. 02. 19
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 12:00
Kategorie: poznání|workshopy

Martha Laing je kanadská farmářka. Se svým mužem Kenem a rodinou založili Orchard Hill Farm https://www.orchardhillfarm.ca, kde hospodaří 40 let v souladu s principy agroekologie. Na farmě se mimo jiné pěstuje zelenina, kterou odebírají místní lidé v systému komunitou podporovaného zemědělství KPZky.  A právě Martha pečuje nejen o zeleninu, ale o to, aby kvetla celá komunita.

Jak vypěstovat jídlo pro 200 rodin a vytvořit komunitu? Jak kvete komunitou podporované zemědělství v Kanadě Knowwhereyougrow? Co může zemědělci přinést síťování s dalšími podobně smýšlejícími lidmi?  Marta bude mluvit o svých vlastních dlouholetých zkušenostech, o tom, co se jí osvědčilo a funguje. Bude to o reálné praxi. Přijďte diskutovat. Přijďte se inspirovat.

Skautský institut na...
Tel:
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: