Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Přijďte si poslechnout zážitky z roční misie Aničky Ambrozkové v Angole.

Datum:19. 02. 19
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: poznání|cestování

"Necelý rok jsem byla v Angole coby salesiánská dobrovolnice. Vyjela jsem v loni v září a vrátila se letos na konci srpna. Převážně jsem tam učila na škole a jezdila do centra pro kluky z ulice. Angola je neuvěřitelně mladá země - je plná dětí a mládeže a nemá moc lidí, co by se o ně starali. Zájmové kroužky téměř neznají, ve volných chvílích si holky zaplétají vlasy a kluci kopou do míče.
Hlavní město má asi 6 milionů obyvatel, je nejdražším městem světa, a přesto (právě proto) se tam nachází neuvěřitelné množství lidí žijících v opravdové chudobě. Spousta dětí musí žít na ulici. A to, že my žádné děti na ulici nemáme, mi nechtěli věřit..."

Skautský institut na...
Tel:
Staroměstské náměstí 4/1
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: