Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
08
prosince

Workshop - šijeme spodní prádlo

Došito

zpět na výpis akcí
 

Hurá, je to tady! Opět přicházíme s dlouho očekávaným workshopem šití spodního prádla. Za víkend si vlastnoručně ušijete braletku a k ní kalhotky.

Začátek:08. 12. 18
Konec:09. 12. 18
Cena:3 500 Kč
Čas:10:00 - 15:00
Kategorie: poznání|kurzy, workshopy

Základní střih si budete moci nadesignovat, podle vlastních představ. Vybrat si barvu kompletu, materiál, dozdobit např. krajkou.
Naučíte se postup, jak si takové prádlo vyrobit, jak pracovat se střihem, jemným materiálem a gumičkami. Můžete pak doma pokračovat a vytvořit si další krásné kousky. 

Workshop bude trvat 2×5 hodin, sobota 8.12. + neděle 9.12. od 10:00 – 15:00

Cena: 3500 Kč
V ceně je zahrnut materiál, vedení lektorky, komponenty, použití šicích strojů a všech potřebných nástrojů. Menší občerstvení, káva a víno.

Workshop povede česká designerka Tereza Puchnarová. Spodní prádlo je její doména a takže s její pomocí dokážete zázraky! 

Workshop je vhodný pro mírně pokročilé, ideálně, abyste už uměli ovládat šicí stroj. Pro ty, kdo chtějí na workshop a nejsou si jistí, ozvěte se a dáme si před workshopem ještě menší tréning.

Došito
Tel: 739026998
Na Petřinách 82
Praha 6, 16200
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: