Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
května

Host pod Parapletem-Miroslav Táborský

Centrum Paraple

zpět na výpis akcí
 

Miroslav Táborský, divadelní, filmový herec, režisér, dabér a v neposlední řadě také dlouhodobý příznivec Centra Paraple.

Datum:21. 05. 18
Čas:18:30 - 20:00
Kategorie: poznání|ostatní

Za svoji dosavadní hereckou kariéru ztvárnil desítky filmových a divadelních rolí. Postavy jako kpt. Novotný z filmu Kolja, Hálí z pohádky Lotrando a Zubejda nebo Voháňka ze snímku Černí baroni už dnes patří mezi českou filmovou klasiku. Jako jeden z mála českých herců uspěl také v zahraničí, kde za svou roli ve španělském snímku Dívka tvých snů s Penélope Cruzovou získal Goyovu cenu. V divadelním herectví vystřídal jeviště Kladenského divadla, Divadla E. F. Buriana nebo Divadla v Dlouhé, kde v angažmá působil přes dvacet let. 

V současné době je také členem hereckého souboru Divadla Járy Cimrmana, kde hraje v inscenacích Dlouhý, Široký a Krátkozraký a nově také v Záskoku. 

Centrum Paraple
Tel: 274771478
Ovčárská 471
Praha 10, 108 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: