Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
září

Zooškola pro dospělé

Zoologická zahrada hl. m. Prahy

zpět na výpis akcí
 

Zbavte se fobií.

Datum:01. 09. 18
Cena:1 000 Kč
Čas:09:30 - 16:00
Kategorie: poznání|fauna a flora

Co je to zooškola pro dospělé?
Zooškola pro dospělé je zážitkový program pro všechny, kteří již odrostli školním lavicím, ale chtějí v Zoo Praha zažít něco nového. Jednodenní kurzy na různá témata vás zavedou nejen do zákulisí zoo, ale především zprostředkují nové zkušenosti a poznatky atraktivní pro každého bez ohledu na věk.

Komu je zooškola pro dospělé určena?
Na zooškolu pro dospělé se mohou přihlásit všichni zájemci starší 18 let. Každé téma zooškoly je možné absolvovat pouze jednou.

Zbavte se fobií – Mnoho z nás trpí v dospělosti iracionálním strachem z některých zvířat – např. hadů či pavouků. Je vědecky dokázané, že fobie jsou z velké části naučené a lze jejich prožívání zmírnit. Zkušení chovatelé vás seznámí s obávanými tvory, vysvětlováním a postupným seznamováním se pokusí nahradit negativní pocity pozitivní zkušeností do dalšího života. 

Program Zooškoly pro dospělé zahrnuje návštěvu provozního zázemí zoo, kontakt se zvířaty, senem a prašným prostředím, proto není akce vhodná pro alergiky.

Poplatek za zooškolu činí 1000,- Kč za turnus. Cena zahrnuje vstup do zoo, parkování a program v zoo od 9.30 do 16.00. Účastnický poplatek je vybírán v hotovosti při zahájení zooškoly pro dospělé.

Zoologická zahrada h...
Tel: 296112230
U Trojského zámku 120/3
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: