Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

A je to tady! Startup Festival - první startupová událost svého typu v Praze. 

Datum:11. 05. 16
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 18:00
Kategorie: poznání|ostatní

Svět startupů je specifický a stojí zato více do něj proniknout. Inovativní nápady, píle, vytrvalost, pevná vůle a trocha štěstí natrefit ve správnou chvíli na správné lidi jsou atributy pro úspěšný business. Právě proto je hlavní myšlenkou Startup Festivalu propojovat aktivní nadšence s nadějnými projekty, nabídnout jim tak práci ve startupu jako alternativu korporace a inspirovat k podnikání vlastnímu.

✤ Hlavní program – VÝSTAVA STARTUPŮ ✤ 
Bude probíhat v prostoru Atria Rajské budovy. 
Akce je určena pro startupy, které plánují rozšíření svého týmu a zároveň chtějí o svém projektu dál vědět do světa. Navštivte nadějné průkopníky na zaběhlých či nově vznikajících trzích, i vy se můžete stát jejich součástí.

✤ Doprovodný program – PŘEDNÁŠKY, WORKSHOPY, KONZULTACE ✤ 
Inspiraci v dalším programu naleznete v učebnách Rajské budovy a v přednáškové aule RB 101. 
Připravujeme pro vás diskuzní panel o financování startupů, chytlavé workshopy, odborné konzultace a dál pracujeme na vyšperkování programu. Už dnes vám však můžeme zaručit, že se zde setkáte se startupovými nadšenci i již otrkanými (dobře známými) podnikateli a firmami. 

✤ Jak se můžu aktivně účastnit? ✤
→ Přijďte ve středu 11. 5. rozšířit své obzory o startupové scéně.
→ Připravujeme registrace na individuální konzultace a další přednášky a workshopy.
→ Máte startup či rozjíždíte podnikání a přemýšlíte o účasti? Není nic jednoduššího se nám ozvat na libor.uhlik@vse.cz a vyladíme jak se zapojit.

Akci připravuje xPORT VŠE Business Accelerator ve spolupráci s StartupJobs, PointOne, InovaJet, Node5, Impact Hub, J&T Ventures, Vodafone Nápad roku, StartupYard.

Rajská budova, VŠE
Tel:
náměstí Winstona Churchilla
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: