Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
prosince

Utajená místa nákladového nádraží Žižkov s Mírou

Pragulic - Poznej Prahu jinak!

zpět na výpis akcí
 

Znáte nákladové nádraží Žižkov? Míra, průvodce z Pragulicu, vás vezme na místa, kde koleje jsou již zarostlé a málokdy tam uvidíte živou duši.

Datum:03. 12. 22
Cena:300 Kč
Čas:15:00 - 17:00
Kategorie: poznání|po praze

Když projdete všechna zákoutí, podíváte se k Richardovi, Mírovu kamarádovi, do jeho podniku Panoptikum, o kterém skoro nikdo neví. Panoptikum je bar, antikvariát, blešák, místo netradičních setkání a příběhů, kde uvidíte nevídané a najdete spoustu pokladů, které si můžete i koupit, pokud se s Richardem domluvíte na ceně. Vezměte si hotovost, bude se vám hodit. Uslyšíte mnoho příběhů, nekorektních fórků a dozvíte se spoustu zajímavostí o umění, historii či z podsvětí. Ceny drinků jsou více než příznivé, tak pozor, ať z prohlídky trefíte zpátky domů. 

Míra je celoživotní pankáč, který nerad žije v klasickém systému. Po vojně skočil rovnýma nohama přímo do divokých devadesátek, ochutnal drogy, ale hlavně dost chlastal. Odjel radši do ciziny a procestoval celou Itálii a Francii. Žil ve skvotech či na ulici a má těžko uvěřitelné zážitky. Když se trochu rozpovídá, zjistíte, že je to neskutečně vzdělaný a sečtělý člověk a konverzace s ním je obohacující.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: