Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
listopadu

Výstavní projekt Neboj, neboj!

Atrium na Žižkově

zpět na výpis akcí
 

Interaktivní výstava o strachu a o tom, proč se ho nebát.

Začátek:23. 11. 22
Konec:02. 04. 23
Čas:14:00 - 19:00
Kategorie: poznání|ostatní

Galerie je otevřena vždy od středy do neděle, od 14:00 do 19:00. Výstava potrvá do 2. dubna 2023.

Se strachem se rodíme a potkáváme ho celý život. Je v zájmu nás všech, abychom se jako společnost naučili o svoje obavy zajímat, abychom se s nimi naučili zacházet a dokázali je se svými blízkými sdílet. Strach není ostuda. A není to ani nástroj. Strach je jedna ze čtyř základních lidských emocí, stejně tak jako radost, smutek a vztek.
Výstavní projekt Neboj, neboj! provede návštěvníky strachem nejen jako obecným pojmem, ale zejména jako jejich osobní emocí. Pomůže (nejen dětem) nahlédnout hravě a kreativně fenomén strachu z různých úhlů pohledu.

Neboj, neboj! je interaktivní výstava pro malé i velké. Představuje nejrůznější podoby našeho strachu, důvody, kde se bere a jak se s ním vypořádat. Neboj, neboj! otevírá témata emocí v rodině, ve škole, ve městě, v přírodě, nebo i těch zcela iracionálních, které však k životu také patří.

Výstava se inspiruje stejnojmennou úspěšnou knihou, jejímiž autory jsou Milada Rezková, Lukáš Urbánek a Jakub Kaše.

Atrium na Žižkově
Tel: 222 721 838
Čajkovského 12/12a
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: