Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
listopadu

47. veletrh starožitností Antique

Novoměstská radnice

zpět na výpis akcí
 

Na Novoměstské radnici se od čtvrtka 24. do neděle 27. listopadu bude konat tradiční veletrh Antique.

Začátek:24. 11. 22
Konec:27. 11. 22
Cena:od 80 Kč
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: poznání|veletrhy, ostatní

Více než pět desítek starožitníků na něm již po 47. představí to nejzajímavější ze své nabídky: od oblíbených šperků a bižuterie, přes sklo, porcelán a keramiku až po starožitný nábytek, textil, historické zbraně a staré bankovky a mince. Antique je tradičně největší a nejreprezentativnější přehlídkou starožitností v ČR.
O současné umění se zajímá mnoho lidí, kteří mají rádi i starožitnosti. Většina skutečných milovníků umění se nerozpakuje skloubit obojí, protože vnímají potenciál soudobého umění a nebojí se dialogu starého s novým. Proto letos návštěvníci veletrhu Antique dostanou příležitost seznámit se v jedné části veletrhu i se současnými umělci, kteří nabídnou v Novoměstské radnici svá díla vedle mnoha krásných a vzácných starožitností, na které jsou návštěvníci zvyklí. Kromě padesáti vystavovatelů starožitností z celé republiky, kteří přivezou to nejlepší ze svého sortimentu, zde bude i prodejní sekce současného umění.

Novoměstská radnice
Tel: 224 947 190
Karlovo náměstí 1/23
Praha 2, 120 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: