Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
prosince

Výroba fotoalba → japonská vazba 03/12

Reformát

zpět na výpis akcí
 

Japonská vazba je tradiční elegantní forma spojování knižního bloku, jež zvládnou zhotovit i ti, kteří šití příliš neholdují.

Datum:03. 12. 22
Cena:790 Kč
Čas:13:00 - 16:30
Kategorie: poznání|kurzy, workshopy

Některé vaše sofistikované kompozice, ale i momentky, si jistě zaslouží vyvolání! A vyvolané fotky si zaslouží krásné fotoalbum. Japonská vazba je tradiční elegantní forma spojování knižního bloku, jež zvládnou zhotovit i ti, kteří šití příliš neholdují. Na workshopu vás seznámíme se základními typy ozdobného šití a provedeme procesem tvorby a potahování pevných desek. Domů si tak odnesete fotoalbum, které se bude dědit po generace.

Proč na kurz k nám?

/ Přistupujeme k tvorbě udržitelně, upcyklujeme nevyužité materiály. Veškerý papír v naší dílně pochází z druhé ruky.
/ V prostorách naší knihařské dílny se potkává historie s novými technologiemi. Během workshopů máte možnost pracovat s knihažskými stroji novými i těmi, které jsou staré několik desítek let.
 

Lektorka MgA. Kamila Nováková

Na Sutnarce prošla ateliéry Kniha a tvarování papíru a Grafický design. Diplomovala příručkou ručně šité vazby Kniha, nůžky, papír. Výchozím bodem její tvorby je vždy materiál, a zajímá ji při tom jeho různorodost a řemeslné zpracování. Vedení workshopů a kurzů vnímá jako partnerskou výměnu zkušeností a přístupů.

/ termín workshopu: sobota 3/12/2022
/ čas 13.00–16.30
/ kapacita kurzu je max. 8 studentů
/ pro začátečníky i pokročilé
/ vhodné od 12 let
/ cena zahrnuje veškerý materiál a komponenty
Reformát
Tel: +420774455750
U Studánky 241/29
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: