Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
listopadu

Marketingová strategie

Opero s.r.o.

zpět na výpis akcí
 

Jak si nastavit efektivní marketingovou strategii?

Datum:22. 11. 22
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 18:00
Kategorie: poznání|ostatní

Marketingová strategie není jen o spuštění PPC reklamy a čekání na první výsledky. V rámci webináře si představíme jeden z nejpopulárnějších marketingových frameworků současnosti. Rámec See – Think – Do – Care kombinuje cílová publika, obsah, kanály a vyhodnocování a umožňuje tak vytvářet efektivní marketingovou komunikaci. Ukážeme si, jak připravit vlastní marketingovou strategii na základě uvedeného frameworku a jak vnímat marketing komplexně, s ohledem na cíle, kterých chceme dosáhnout.

Viktorie pracuje jako Key Account Manager v digitální agentuře Promiseo. V oblasti online marketingu působí již více než 8 let, vedla desítky projektů od malých lokálních start-upů až po nadnárodní korporáty. Začínala tvorbou textů, dlouhodobě pracovala jako Social Media Specialist, její aktuální náplní práce je zejména komunikace s klíčovými klienty agentury a příprava kampaní jako celku. Je zodpovědná za dodání, vyhodnocení a kvalitu kampaně, kterou agentura dodává. Zároveň jako Google Certified Trainer vede desítky kurzů, které pomáhají zorientovat se ve světě marketingu.

Opero s.r.o.
Tel: 777 167 376
Salvátorská 931/8
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: