Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
listopadu

Jak získat B2B zákazníka a budovat jeho důvěru

Opero s.r.o.

zpět na výpis akcí
 

Prodáváte firemním zákazníkům a chcete získat zákazníky nové? Prozradíme vám, jak být v B2B prodeji ještě úspěšnější!

Datum:10. 11. 22
Cena:Zdarma
Čas:16:00 - 18:00
Kategorie: poznání|

Prodáváte firemním zákazníkům nebo na to máte své lidi? Chcete získat nové zákazníky? Pomůžeme vám zvýšit konverzi prospektů na platící zákazníky. V rámci workshopu Jak získat a budovat důvěru potenciálního zákazníka  se zaměříme na to, kde hledat ty správné zákazníky, kde se s nimi potkat, jak si budovat jejich důvěru a v neposlední řadě, jak k tomu využít nástroje digitálního světa, jakými jsou LinkedIn, Podcasting, Leady atd.

Dozvíte se, jak získat důvěru zákazníka dříve, než zavoláte.
Naučíte se, jak si připravit zákaznickou cestu a jak vyvolat kontakt vedoucí ke schůzce.
Čeká vás spoustu práce ve dvojicích a týmech.

Workshopem vás provede Martin Bednář – lektor, kouč a konzultant s mnoha lety praxe v sektoru B2B. Svým klientům pomáhá najít cesty k úspěchu a zlepšovat jejich prodejní dovednosti. Začínajícím prodejcům dodá kuráž a těm zkušeným zase nové techniky a pohled na věc. Nabízí kombinaci e-learningu, webinářů i živých seminářů a také vede blog s rozhovory a tipy, jak na B2B prodej.

Opero s.r.o.
Tel: 777 167 376
Salvátorská 931/8
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: