Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
09
listopadu

Integrace a automatizace snadno a rychle

Opero s.r.o.

zpět na výpis akcí
 

Rutinní práci za vás udělá chytrý software! Nedělejte nudné věci, které za vás může udělat počítač rychleji a bez chyb. 

Datum:09. 11. 22
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 18:30
Kategorie: poznání|ostatní

Podíváte se na možnosti, které vám přináší vlastní informační systém nebo účetnictví. Seznámíte se s low code nástroji, které vám mohou pomoci při automatizaci. Společně se pokusíte vymyslet první jednoduchý automatizační proces.

Workshopem Vás provede Stanislav Kurinec, Head of ABRA Flexi. Stanislav od mala miluje techniku. Jeho srdce bije pro IT a jeho ABRA story se píše už 13 let. V roce 2009 začínal začal jako programátor v písecké pobočce, kde se věnoval webům a později vedl divizi zakázkových aplikací. Posledních šest let má v ABRA Software na starosti produkt ABRA Flexi a jeho rozvoj.

O své práci říká: „Flexi mě každý den utvrzuje v tom, že to, co děláme, je prostě pecka. Flexi dokáže ušetřit spoustu práce, rutinní činnosti a samozřejmě i peněz. Naši uživatelé už například nemusí kupovat čtečku čárových kódů, protože jsme Flexi naučili detekovat QR kód uvnitř vloženého PDF. Stačí vzít PDF soubor, nahrát ho do Flexi, a to za vás přesně předvyplní všechny informace z QR kódu na fakturu. Nejcennějším pomocníkem a zároveň konkurenční výhodou je ale určitě naše API, díky kterému se dá Flexi propojit s e-shopem, bankou nebo jakoukoli další aplikací.“

Opero s.r.o.
Tel: 777 167 376
Salvátorská 931/8
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: