Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
října

Tajemství zákaznické zkušenosti

Opero s.r.o.

zpět na výpis akcí
 

Customer Experience může rozhodnout o úspěchu či neúspěchu vaší firmy. Pojďme jej tedy prozkoumat pořádně do hloubky.

Datum:19. 10. 22
Cena:Zdarma
Čas:16:30 - 18:00
Kategorie: poznání|ostatní

Pojďme společně proniknout do tajemství zákaznické zkušenosti. O úspěchu vaší firmy u zákazníků rozhodují vaši lidé. Právě zaměstnanci musí být těmi prvními, kteří cítí, že to, co dělají, má smysl. Zveme vás na workshop věnovaný „Terapii“ Customer Experience, ve kterém vám představíme ty nejnovější a velmi efektivní postupy, které ve výsledku přinášejí výrazné navýšení obchodního úspěchu. Podělím se s vámi o zkušenosti z rozvoje v různých typech businessu.

Jaká témata budeme na workshopu otevírat?
Jak efektivně ovlivnit kvalitu CX a dosahovat skvělých výsledků
Neuropsychologie v CX praxi – jak motivovat klienta v kontaktu k vytvoření vztahu
Investice s návratností ve vteřinách

Workshopem vás provede MUDr. Martin Kalenda, MBA. Vystudoval medicínu i strategický marketing, je nejenom lékař v týmu Canadian Medical a v Ústřední vojenské nemocnici, ale především zakladatelem a jednatelem Image Lab. Společnosti, která se tématu Customer Experince věnuje v řadě projektů více, než 25 let. Mezi její klienty patří např. Porsche ČR, ŠKODA Auto, ČSOB, STOCK, Slovnaft/MOL, ESET, Ensana hotels a celá řada dalších společností. Je autorem konceptu „Prodej nové generace“, který se stal základem prodejních strategií v řadě společností.

Opero s.r.o.
Tel: 777 167 376
Salvátorská 931/8
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: