Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
října

Jak digitalizovat firmu bez složitého IT

Opero s.r.o.

zpět na výpis akcí
 

Digitalizace nekončí tím, že máte PDF fakturu v e-mailu, to je teprve začátek. Pojďme se podívat na to, co vám digitalizace může přinést.

Datum:12. 10. 22
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 18:30
Kategorie: poznání|ostatní

Na workshopu vám Stanislav ukáže, jak užitečné je v dnešní době využívat účetní systém v cloudu bez vzdálených ploch. Co všechno vám dnes trh nabízí a jaká řešení se dají snadno propojit?

Workshopem Vás provede Stanislav Kurinec, Head of ABRA Flexi. Stanislav od mala miluje techniku. Jeho srdce bije pro IT a jeho ABRA story se píše už 13 let. V roce 2009 začínal začal jako programátor v písecké pobočce, kde se věnoval webům a později vedl divizi zakázkových aplikací. Posledních šest let má v ABRA Software na starosti produkt ABRA Flexi a jeho rozvoj.

O své práci říká: „Flexi mě každý den utvrzuje v tom, že to, co děláme, je prostě pecka. Flexi dokáže ušetřit spoustu práce, rutinní činnosti a samozřejmě i peněz. Naši uživatelé už například nemusí kupovat čtečku čárových kódů, protože jsme Flexi naučili detekovat QR kód uvnitř vloženého PDF. Stačí vzít PDF soubor, nahrát ho do Flexi, a to za vás přesně předvyplní všechny informace z QR kódu na fakturu. Nejcennějším pomocníkem a zároveň konkurenční výhodou je ale určitě naše API, díky kterému se dá Flexi propojit s e-shopem, bankou nebo jakoukoli další aplikací.“

Opero s.r.o.
Tel: 777 167 376
Salvátorská 931/8
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: