Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
srpna

Letní minifestival na téma Chůze a poutnictví

Dům čtení

zpět na výpis akcí
 

Hostem bude nakladatelství Novela Bohemica s nabídkou svých starších i nejnovějších knih.

Datum:17. 08. 22
Cena:Zdarma
Čas:15:00 - 20:00
Kategorie: poznání|knihy, ostatní

Celé odpoledne budeme diskutovat o chůzi, chodectví a poutnictví, mimo jiné i s majitelem nakladatelství Novela Bohemica Zdenko Pavelkou.

V 18:00 hodin vystoupí básník, chodec a též Básník města Prahy Vít Janota. Bude s námi debatovat a číst z rukopisu knihy Vzestup a pád říše stínu, která vyjde na podzim tohoto roku.
V 19:00 hodin vás čeká performance Jiřího Charváta, autora románu Eskejp a též básnické knihy Zase je dneska, která vyšla ve druhém, ilustrovaném vydání v tomto roce v nakladatelství Novela Bohemica.

Festival bude doprovázený také písničkářskými vstupy a proběhne pod širým nebem v zahradě Domu čtení. V případě nepříznivého počasí se akce přesune do klubovny, kterou najdete ve druhém patře.

Dům čtení
Tel: 272 736 457
Ruská 192
Praha 10, 100 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: