Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
srpna

Nudes and Conspiracies: taneční workshop pro veřejnost

Studio Alta

zpět na výpis akcí
 

Taneční workshop, ve kterém se pokusíme spojit se s tím, co je živé a za hranicí lidského.

Začátek:19. 08. 22
Konec:20. 08. 22
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 21:00
Kategorie: poznání|ostatní

Xenia, Dorota a Julek vás zvou na workshop, ve kterém se pokusíme spojit se s tím, co je živé a za hranicí lidského. V rámci rezidenčního programu Studia ALTA zkoumají tři choreografové realitu zahrady, její život a dynamiku skrze pojetí nahoty. Spolu s účastníky dvoudenního workshopu budeme pátrat po tom, co se lze ze života zahrady dozvědět o kolektivitě, čase a ideologii. Navrhneme a vyzkoušíme nejrůznější strategie, hry, pohybové kvality či hudbu, budeme objevovat a učit se o životě za hranicí lidské socializace. Uvedený choreografický postup je založený na pokorném pozorování a účasti na životě zahrady.


Workshop je otevřen všem, kteří mají zájem o tanec a pohyb. Na předchozích zkušenostech nezáleží. Workshop je zdarma a jeho kapacita je 10 účastníků.

Své místo rezervujte na produkce@altart.cz

Studio Alta
Tel: 605 439 612
Sokolovská 136/24
Praha 8, 186 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: