Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
června

Výstava stanů

PVA EXPO PRAHA

zpět na výpis akcí
 

Po loňském požáru opět výstava otevírá své brány. 

Začátek:07. 06. 22
Konec:31. 07. 22
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: poznání|veletrhy

Symbolicky se Výstava stanů vrací ke svým kořenům - tak jako před lety tady najdete POUZE stany, spacáky a karimatky. Ostatní sortiment naleznete na našem e-shopu 4camping.cz. Objednejte si ho k vyzkoušení na výdejně na Výstavě stanů.

Největší nabídka
Největší akce svého druhu se 180 vystavenými stany, 350 spacáky a 300 karimatkami pod jednou střechou. Šetřete čas i peníze. U nás najdete, vyzkoušíte, porovnáte a vyberete stan, karimatku i spacák kamkoliv a na cokoliv.

Poradíme vám
Zákazník vždy na prvním místě. Nasloucháme, chápeme vaše potřeby. Obraťte se na náš odborný personál v zelených tričkách. My vám ochotně poradíme a pomůžeme s výběrem  nejvhodnějšího vybavení. Před návštěvou můžete také získat spoustu skvělých tipů a rad v poradně.

PVA EXPO PRAHA
Tel:
Beranových 667
Praha 9, 199 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: