Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
května

Open House Praha 2022

Open House Praha

zpět na výpis akcí
 
Tip

Architektura je součástí našeho každodenního života a Open House Praha vás zve k jejímu netradičnímu objevování!

Začátek:16. 05. 22
Konec:22. 05. 22
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: poznání|po praze, památky

Open House Praha přináší prostřednictvím prohlídek běžně nepřístupných budov a prostorů přímý zážitek z architektury a umožňuje její poznávání v různých souvislostech. Kromě festivalu otevřených budov se věnujeme i celoročním programům pro širokou veřejnost, včetně lidí s hendikepem a vzdělávacím aktivitám pro děti a mladé dospělé.
Koncept festivalu "Open House" vznikl v roce 1992 v Londýně a postupně se rozšířil do více než 46 světových metropolí, které jsou spojeny do platformy Open House Worldwide.

Svátek městské architektury, festival Open House Praha, se uskuteční letos od 16. do 22. května 2022. Osmý ročník festivalu zpřístupní o víkendu veřejnosti zdarma 101 budov a prostorů na celém území hlavního města. Ve festivalovém týdnu od 16. května bude připraven doprovodný program – přednášky, diskuze a speciální komentované procházky.

Vstup do všech budov je zdarma a až na jednu výjimku není třeba se nikde předem registrovat.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: