Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
25
ledna

Rohanský ostrov Vaším pohledem

Kasárna Karlín

zpět na výpis akcí
 

Rohanský ostrov se. Na území 56 hektarů vyroste mimo jiné i nový přírodní park. Přijďte s námi debatovat nad současnou i budoucí podobou.

Datum:25. 01. 22
Cena:Zdarma
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: poznání|po praze, ostatní

Srdečně Vás zveme na přednášku Rohanský ostrov Vaším pohledem. Nejen o historii území Vám poví Radoslava Schmelzová, autorka historicko-přírodovědné rešerše Rohanský ostrov. Ateliér pro veřejnou debatu, jenž s IPR Praha spolupracuje na tématu zapojení veřejnosti, Vám představí výsledky participace, do které se zapojili stovky lidí z celé Prahy. Také Vás seznámíme se pokrokem v soutěžním dialogu, jenž bude vypsán v zimě 2022 a v neposlední řadě budeme rádi za otevřenou diskuzi, Vaše návrhy a postřehy.

Kasárna Karlín
Tel:
Prvního pluku 2
Praha 8, 186 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: